2017. jan 16.

Tizedik fejezet: A kutyapszichológus

írta: Vaufakisz
Tizedik fejezet: A kutyapszichológus

A lakótelepi kutyabaszó
Tizedik fejezet:
A kutyapszichológus

 

Ha kertes házban lakunk, és elmegyünk otthonról el ne felejtsük bezárni az ablakokat. Még akkor sem, ha házőrzésre épp otthon hagytuk az apró kis csivavakutyánkat. Ugyanis az szart sem ér! Minden betörő és besurranó tolvaj nekifutásból rúgná félre, már ha nem bújna be előlük a fotel alá. Vannak ugyanis mindenféle alvilági alakok, akik különböző célokból surrannak be a lakásokba.
 
Miután a középkorú pár elhajtott a kocsin, a férfi átugrott a kerítésen, és a kerti tuja takarásában bemászott a nyitva felejtett ablakon. Ki lehet ez? Csak nem egy betörő, akinek az értéktárgyakra fáj a foga?
 A csivava, aki addig az ágyon fekve aludt, felébredt, és harciasan megugatta a betolakodót. Igen ám, de a férfi nem rohant el azt kiáltozva, hogy „jujujujujjj”, mint a gazdiasszony. A félelem legkisebb jelét sem mutatta. Ráadásul a figyelme rögtön az apró kutya felé fordult. Ha legalább az értékek után kutatna, a kis csivava körözhetne körülötte, és ugathatná. De úgy néz ki ezt a férfit más érdekelte. A kutya kitartóan ugatott úgy két méteres tisztes távolságból.
És akkor a férfi megszólalt.
- Hóóóóóóóóólololololololoj!
A kis csivava megtorpant. A betolakodó egyenesen őrá bámult, és újból elkiáltotta magát.
- Hóóóóóóóóóóóólololololoj!
És rögtön a kutya után vetette magát.
A kis csivava rögtön menekülőre fogta a dolgot. Csak úgy spurizott. Ennek a fele sem tréfa. Egy idegen betört a biztonságos otthonban, és a saját házában üldözi körbe-körbe a kis csivavát. A széklábak között szlalomozva egérutat nyert a kis csivava, és felrohant az emeletre vezető lépcsőn. A férfi utána.
- Hóóóólolololololololololoj!
A kutyuli a legbiztonságosabb helyre szeretett volna menekülni, amit csak ismert. A hálószobába, a gazdik ágyába, ahol sokszor ő is ott szokott aludni. Igen ám, de a hálószoba ajtaja csukva volt. Az összes fenti ajtó csukva volt. Zsákutca, csapdába estél kis csivava! Sehol egy asztal, sehol egy szék se, ami alá bebújhatnál. A férfi feltűnt a lépcsőfordulóban, és lassan közeledett.
- Hóóóólolololololololololoj!
Hóóóólolololololololololoj! Ez annyit tesz nincs menekvés te kis csivavakutya!
Hóóóólolololololololololoj! Ez annyit tesz nincs kegyelem, te kis csivavakutya!
Hóóóólolololololololololoj! Ez annyit tesz, meg leszel baszva, te kis csivavakutya!
A csivava óvatosan hátrált a sarokig ahogy a férfi kimérten és lassan közeledett feléje. Nincs hova menni! Nincs tovább, te izgató kutya! A csivava egész testében remegett, és a hasa alá húzta a farkát. Ha tehette volna, belepréselte volna magát a falba.
- Hóóóóóóóóóóólolololololoj! – mondta a férfi, majd lecsapott a csivavára, és két kézzel ragadta meg a nyakát. A kutya félelmében maga alá vizelt. Óóóó te kis rettegő, sarokba szorított, kiszolgáltatott csivavakutya, mi lesz most? Mi lesz most? A kutyabaszó megfordította a csivavát, a patkánypofájával a sarok felé, és a jobb kezével elővette a faszát. A ballal továbbra is a kis csivavakutya nyakát szorította.
Mint egy vibrációs művagina. Egy négy lábon járó, szőrcsomóba ágazott vibrációs művagina. – gondolta a férfi, ahogy végignézett a remegő áldozaton.
A pénisze ott meredezett a reszkető csivava fölött, de nem sokáig, mert egy erőteljes mozdulattal tövig nyomta a kutyába, miután félrehajtotta az eb farkát.
- Hóóóólolololololololololoj!
A kutya vadul vonyított, és rángatózott, de a férfi erősen szorította a nyakánál fogva, nem volt mit tenni a vasmarok ellen. A férfit nem hatotta meg a csivava nyüszítése, számára a kutya nem több mint egy szexuális igényeit kiszolgáló dolog. Számára egy kutyát megbaszni nem több mint kiinni egy üveg ásványvizet, és utána elhajítani a palackot, vagy egy vadkörtefáról letépni egy gyümölcsöt, körberágni, és a csutkát nagy ívben eldobni utána hátra sem nézve.
- Hóóóólolololololololololoj! – hörögte folyamatosan a kutyának, miközben vadul járatta benne a faszát.
Miután bevégezte a dolgát és jól feltöltötte a kutya benzintankját ondóval, lesétált az emeletről, még csak hátra sem nézett, majd kimászott az ablakon, kimászott a kerítésen, és felszívódott.
 
 
Ó, azok a csivavák! Egyszerűen nem tudott nekik ellenállni. Mindig is a szuka kutyákat szerette, kant csak négyszer tett a magáévá Toji előtt, de csivavából már mindegy volt neki, csak csivavava legyen. A csivavák tömény szexuális kisugárzásának egyszerűen nem bírt ellenállni. Ha tehetné az összes kis izgató dögöt megbaszná, ami csak él a fölgolyón. A városon keresztülsétálva újból átélte, hogy húzta a faszára és becstelenítette meg a kis csivavát, azt az erotikus dögöt. És akkor meglátta a plakátot. Kutyaszépségverseny a jövő héten vasárnap.
Ez igen! – gondolta a kutyabaszó. – Ezt látnom kell.
 
Közben a megbecstelenített csivava gazdái is visszajöttek. Mikor nyitották az ajtót, meg is lepődtek, hogy a kutya nem ugrált ott. Mindig szokott.
A kis csivava most viszont nem csapott tombolást. Letargikusan ült a fotelban.
 
És eljött a vasárnap.
A sportcsarnokban sok bámészkodó volt, és természetesen a kutyabaszó is ott őgyelgett. Ó, mennyi kibaszott öleb. A kutyabaszó nem győzte kapkodni a fejét jobbra-balra.
Nahát, ilyet már basztam, de eddig sosem tudtam mi ez. – gondolta, amikor a bolognese kutya elé ért.
Az eredményhirdetéskor már alig bírt magával, szinte beleőrült, hogy nem baszhatja meg valamelyik kiállított ölebet. Ott az a rohadt sok kis szexuális játékszer körülötte, és ő meg nem tehet semmit. Pedig akkor legalább valami hasznuk is lenne.
És a kutyaszépségverseny első helyezettje egy Bimbi nevű máltai selyemkutya lett. Egy hófehér, frissen kozmetikázott kis fasztarisznya egy sötétkék masnival a hajában. A kutyabaszó elhatározta, ha törik, ha szakad megbassza ezt a kutyát. A kis frissen fodrászolt miss szajhát. A színpadon a díjátadáskor bemondták a gazdája nevét is, a férfi pedig szorgalmasan jegyzetelt. Szerencsére helyi volt. Majd másnap elkezdődött a nyomozómunka. A nyomára kell a nőnek bukkannia. Hol lakik, és merre szokta sétáltatni a kutyáját. Kemény dió lesz a kis celeb-kutya megerőszakolása. A kis kikent-kifent szuka!
 
Robi és Adri egy szép reményű ifjú pár voltak. Több éve ismerték egymást, és nemrég össze is költöztek egy kertes házba. A környezetük már elkönyvelte őket, mint egy párt, és a fogadóirodák sem adtak volna 1,15-nél nagyobb oddsot arra, hogy össze fognak házasodni hamarosan. Gyerekük persze még nem volt, igaz a lánynak volt egy csivavája.
 
Robi és Adri hazafelé tartottak a szupermarketből, ahová vásárolni mentek.
- Jaj, elfelejtettem nasit venni a kutyulinak. – mondta Adri. – Jaj, ott egy kutyás bolt, álljunk meg ott!
- Jó. – válaszolta Robi, majd a parkolóba kormányozta az autót.
Vettek egy lazacos-körtés jutalomfalatot, és már indultak volna, amikor:
- Jaj, nézd! Kutyafellépő a kanapékra. Jó lesz ez a Pötyinek, ilyen is kell. Épp olvastam, hogy egy tacsinak paralizált lett a lába, mert az évek során folyton fel és leugrált a kanapéról, mert nem volt neki kutyalépcsője. A Pötyike pedig még kisebb, mint egy tacskó.
Így hát megvették a kutyafellépőt is.
- Hogy fog neki örülni a Pötyike. – mondta a lány már a kocsiban.
A Pötyike – gondolta Robi. – Az a kibaszott dög. Minden jó, minden tökéletes, csak az a kutya ne lenne. Kutya? Óriásra nőtt rágcsáló! Kibaszott idegesítő szarláda. A lakásban egyfolytában dől belőle a pisa, de amikor kiengedik a kertbe, ott nem, szarás dettó. Ahogy bejönnek, és bezáródik az ajtó, már-már pavlovi reflexszerűen, amikor meghallja a zárnyelv kattanását, na akkor kell pislantania. És féltékeny és agresszív. A barátnőm mellé nem tudok leűlni a kanapéra, mert ez a kis szarláda ott terem és harap bele a könyökömbe. Megütni persze nem szabad. Nem is egy kutya, amit társaság miatt tart az ember, hanem egy mocskos parazita, ami full asszisztenciát kíván, sőt követel az élet minden területén. Beszarik, behugyozik a lakásba, vonyít és ugat, mint az őrült, akár akkor, ha egyedül hagyjuk, akár akkor, ha csak túl közel űlök az Adrihoz, akár akkor amikor kizárjuk a hálószobából szex közben. Akkor is ott vinnyog, és toporzékol a körmeivel az ajtón. Majd csak megdöglik egyszer. Ha az Adri nem lenne úgy oda, még rá is segítenék.
 
Khmmm, hmmmm, valaki nem szereti a kis Pötyikét?
 
- Nézd mit vettünk neked Pötyike! – mondta Adri, és zörgette a jutalomfalatka zacskóját. A csivava futott oda, és hamarosan már el is fogyasztotta a hamikát. A kutyafellépőt is használatba vette, és fent aludt a kanapén Adri mellett.
- Olyan furcsán viselkedett ma a Pötyi. – mondta Adri Robinak. – Még jó, hogy éppen holnaputánra jelentettük be a kutyapszichológushoz.
 
A kutyapszichológus. A tyutyaszihológus. Robinak annyit sikerült elérnie nemrég, hogy bejelentsék a kis Pötyit.
 
És eljött a nagy nap. Felkerekedtek, és elautóztak a kutyapszichológus rendelőjéhez, a belvárosba.
 
Egy csivava. Egy kan csivava. Mindig is tudtam, hogy eljön ez a pillanat. – mormolta dr. Eper, a kutyapszichológus az előző este, amikor átnézte a következő napi pácienslistát. És akkor eszébe jutottak a nagy tudású Meggyes professzor szavai az egyetemről:
 
„A kan csivavák külön kategória a kutyapszichológia területén. A csivava tartása nem arról szól, mint a többi kutyáé. Az emberek azt csak hiszik. A kan csivava tartása a kontrollról, az erőszakról, az uralkodásról, és a szexuális dominanciáról szól. Na ne rökönyödjenek meg kedves hallgatók, nem a gazda részéről szól erről. Hanem a kutya részéről. Ezek a kis törpepatkányok képesek teljesen átvenni a kontrollt az emberek felett. Uralják minden szabadidejét. Teljesen az asszisztenciájuknak rendelik alá a gazdájukat. A területüket mindig kijelölik vizeletükkel, méghozzá lakáson belül. Csak hogy a vele egy háztartásban lakó emberek érezzék, ki a főnök. Agresszív, de az agresszióját nem veszik komolyan, mivel emberre veszélytelen. A normál testméretű kutyát korán megtanítják az agresszió türtőztetésére, elvégre mégsem acsarkodhat meg haraphat meg bárkit, és ugathat össze-vissza az utcán. De a csivavákra ráhagyják, és ámbár ártalmatlanok, de ők ezt a félelmetességük, és a dominanciájuk elismeréseként veszik. Úgy veszi a csivava, hogy soha nem mernek ellenük tenni semmilyen agresszív választ, mert félnek a haragjától. Ezért olyan féktelen állatok. Gondoljunk bele, ha egy német juhász viselkedne úgy permanensen, mint egy csivava, a gazdája máris szaladna a sintérért. A kan csivava szexuális téren is szereti kimutatni a dominanciáját, az emberek különböző testrészeinek meghágásával. És a méretéből fakadóan ezt is eltűrik neki. Pedig a csivava számára ez korántsem játék. Ez kőkemény erőszakos szex az ő nézőpontjából, melyre ő kényszeríti az embert a saját kielégülése céljából. A csivavákat pedig tutujgatás céljából veszik, így ezeket mind ráhagyják. Így válik a kan csivavákból idővel egy erőszakos kis szörnyeteg, akiket a bűvkörükbe vont dominált emberek kivételével mindenki utál. Az egyetlen pszichológiai ellenszer a megtörésük. A domináns érzelmeik, és tulajdonságaik teljes elpusztítása a felettük való erős kontrollal. A kezelések alatt az erőszakos csivavákat meg kell fosztani a szabad akaratuktól, és beléjük kell sulykolni, hogy valójában mennyire kiszolgáltatottak.”
 
- Tehát egy kan csivava. – dünnyögte a kutyapszichológus. – Eljött a pillanat. Mindig is tudtam, hogy eljön. Egy féktelen csivava. Még a gazdájukat sem avathatom be, mert lehet, hogy a kutya befolyása alá tartoznak. De valamiért csak elhozták ide, ezt is ki kell derítenem, hogy miért.
 
Adri, Robi, és a kis Pötyi a váróban ültek, amikor nyílt az ajtó, és dr. Eper, a kutyapszichológus beinvitálta őket. Barátságosan berendezett rendelőbe léptek be, egy íróasztal székkel, egy fekete kanapé, és egy fotel. Hangulatos lámpák égtek, és a falakat kutyák képei tarkították. Itt egy német juhász, ott egy bernáthegyi, amott meg egy puli. A felmérő beszélgetés alatt a kutyapszichológus felmérte, hogy a nő a kutya bűvkörében él, a férfi meg mintha nem lenne oda a kutyáért, de nem mondja. Egy két hangsúlyból, és arcmimikából következtetett erre. A csivava végig vadul, acsarkodva ugatott, és levizelte a kanapé lábát. A férfi miatt hozták el, de a nő most azért aggódik, mert olyan furcsán viselkedik a kutya az idegenekkel. Messziről nagyon ugat rájuk, közelről viszont bemenekül minden alá. A kutyapszichológus két alkalmas, egyenként fél órás kezelést javasolt. Kezelésenként ötezer forint.
 
- Ajánlom, addig menjenek el, vásároljanak, vagy ilyesmi, majd fél háromra jöjjenek vissza a kutyáért.
- Rendben, köszönjük. – mondta Robi.
- Viszlát Pötyike! – mondta Adri.
És kiléptek az ajtón. A kutya maradt.
 
A kutyapszichológus miután bezárta az ajtót, leült a fotelba, és figyelt. A kutya vadul ugatta, a férfi pedig ült mozdulatlanul. Úgy egy perc után megigazította az orra elejére csúszott négyzetes szemüvegét, azután felvett két vastag bőrkesztyűt, és megszólalt. Sőt, nemcsak megszólalt, de ordított.
- Fogd be a pofád, te büdös kutya!
A csivava megrökönyödve bámult és a kanapé mögé futott, onnan ugatott.
- Szóval megugatsz a saját irodámban. Rám akarsz ijeszteni mi? De én nem megyek bele a kisded játékokba. Megpróbálsz megijeszteni és dominálni felettem a saját irodámban mi? Hát abból nem eszel Először is jól móresre tanítalak, mert lehugyoztad a kanapémat. Máris birtokba vennéd az irodát mi? A felségterületeddé tennéd, ahol te uralkodsz mi? Te büdös kutya!
És azzal lépett három erőteljeset a csivava felé. Az hátrább rohant, úgy ugatott. A férfi felé rohant. A csivava menekülőre fogta, de a kutyapszichológus ráhajított egy pokrócot, és így elkapta.
- Mi ez? Mi ez? Mi ez? – ráncigálta a csivavát a nyakánál fogva a kanapé oldalán éktelenkedő pisafolthoz. A csivava próbált volna harapni, de nem tudott. A férfi a nyakánál fogta két kézzel, úgy húzta. Majd jól beleverte a csivava patkánypofáját a hugyfoltba. És még egyszer. Majd még egyszer. És akkor a kutya orrát erősen rányomta az éktelenkedő pisafoltra, és úgy húzogatta a kárpiton, mintha radírozna. A csivava vadul kapálózott.
- És most betörlek te csivava! Megfosztalak a szabad akaratodtól, és a cselekvőképességedtől. A hatalmamba foglak keríteni te féktelen állat! – szólt a kutyapszichológus, és a nyakánál fogva a földre nyomta a kutyát, a másik kezével meg a testét préselte a padlóra. A kutya hörgött, kapálódzott, és a száját tátogatta, harapni próbált. Viszont a szabadulási és harapási kísérletei nagyobb erőkifejtésre sarkallták a férfit, még jobban szorította az eb nyakát, és még jobban nyomta lefelé az oldalát a tenyerével. Vagy tíz percig küzdött a kutya mindhiába. A kutyapszichológus csak akkor lazított a szorításon, amikor a csivava mozdulatlanul, beletörődötten feküdt az oldalán. Amikor ezt megérezte a kutya, megint szabadulni próbált, és a férfi fokozta a szorítást, és visszanyomta.
- És most az akaratod ellenére teszek veled kényelmetlen dolgokat te csivava, és neked el kell tűrnöd, mert nincs más választásod! - zengte a térdelő kutyapszichológus, és a hátára fordította a csivavát. A két markával, eltartott hüvelykujjal átfogta a két első lábát és elhúzta oldalra, és a könyökével megpróbálta szétfeszíteni a két hátsót. A csivava megint hörögve harapni próbált, de a férfi a két szabad hüvelykujját a kutya torkának nyomta, és kifeszítette hátratolva a csivava fejét. A csivava magatehetetlenné vált. Ott feküdt a hátán kétoldalra húzott lábakkal, és hátranyomott fejjel.
- Egy bábú vagy, egy rongybábú, te féktelen csivava. Te vad fenevad!
Majd elengedte a kutyát, és az, amikor megpróbált elfutni, a faránál fogva visszarántotta, és ismét lenyomta a padlóra. A csivava harapni próbált, ezért mindent kezdett elölről. Majd ismét a hátára fordította, és oldalra feszítette a lábait. Majd elengedte, és újból visszarántotta. A csivava ellenállása fokozatosan megtört. És mindjárt lejárt 25 perc. A kutyapszichológus elengedte a csivavát, kibontott neki egy kis tasak friskies macskaeledelt, egy csillogó rozsdamentes acél etetőtálkába rakta, és lerakta a kutyának az ajtó mellé. Ő maga pedig leült az íróasztalához, elrakta a kesztyűt, és várt öt percet, mikor megjönnek az eb gazdái.
- Meggyes professzornak igaza volt ezekről a féktelen, vad kancsivavákról. – mormogta maga elé.
 
Adri és Robi megjöttek, a csivava boldogan futott elébük, csakhogy végre szabaduljon innen. A kutyapszichológussal megegyeztek egy jövő heti időpontban, és elmentek. A következő páciens is befutott, egy búskomor német juhász.
 
Ha kertes házban lakunk, és elmegyünk otthonról el ne felejtsük bezárni az ablakokat. Még akkor sem, ha házőrzésre épp otthon hagytuk az apró kis csivavakutyánkat. Ugyanis az szart sem ér! Minden betörő és besurranó tolvaj nekifutásból rúgná félre, már ha nem bújna be előlük a fotel alá. Vannak ugyanis mindenféle alvilági alakok, akik különböző célokból surrannak be a lakásokba.
 
Úgy látta senki sincs otthon, a férfi átugrott a kerítésen, és a buxusbokor takarásában bemászott a nyitva felejtett ablakon. Ki lehet ez? Csak nem egy betörő, akinek az értéktárgyakra fáj a foga?
Pötyi, a kis csivava rögtön az ablaknál termett, hogy félelmetes ugatásával elűzze az idegent. De a férfi nem ijedt meg. Felegyenesedett, és farkasszemet nézett a kis ugató patkánnyal.
- Hóóóóóóóóólolololololoj! – szólalt meg.
- Hóóóóóóóólolololololoj! – mondta ismét a férfi, és a csivava felé vetődött.
A csivava vizelve átfutott a szék alatt, és megkerülte a tv-állványt és a polcot, átslisszolt a kis húszcentis hézagon, ami a fal és a polc között volt. A kutyabaszó a másik oldalról próbálkozott, de akkor a csivava visszafutott a résen. Ha jobbról próbálkozott a csivava átfutott balra hátul, ha balról próbálkozott, akkor jobbra menekült át. A férfi nem fért át, így a kutya körbe-körbe tudott szaladni, de az üldözője nem tudta követni. Igen ám de a kutyabaszó egyszer csak eltorlaszolta az átjárót egy puffal. Majd nagy lendületet véve körbefutotta a polcot, és amikor a csivava át akart futni a résen, nagyon meglepődött.
- Hóóóóóóóóóólolololololoj! – mondta a fickó, amikor megragadta a kis csivavát a nyakánál fogva. Óh, kankutya!
Ó, a szegény kis csivava! Félelmében összevizelte magát. A férfi felemelte, majd lenyomta egy fotel támlájára, az egyik kezével a nyakát szorította, a másikkal meg vadul és mohón markolászta a kutyát. Majd elkezdte a faszát a kutyához dörzsölni nadrágon keresztül. Most a másik kezével már lefelé nyomta a kutyát, miközben még mindig a nyakánál szorította. Közben vadul dry-humpingolta a kis dögöt, vadul nyomkodta neki a meredező faszát. Mintha ruhán keresztül baszta volna. Utána felnyalábolta a kis dögöt, és átvitte az ágyhoz. Két kézzel szorította a csivava nyakát, és ráfeküdt, úgy hogy a fasza a kutyára nyomódott. Egész testsúlyával préselte bele a kutyát az ágyba, majd egyre gyorsabb párzó mozdulatokat végzett. A kutya próbált volna szabadulni, de nem tudott. A kezek erősen szorították a torkát, örült, ha levegőt kapott, és a férfi is egész testével beborította, és rugózva nyomta bele az ágymatracba. A kutyabaszó már majdnem a nadrágjába élvezett, úgy gondolta, itt az ideje bevágni a kutyának a faszt.
 
És akkor zajt hallott. Megjöttek!
A földre hajította a csivavát, kiugrott az ablakon, és elbújt a buxusbokor mögött. A fiatal pár tért vissza. Ahogy a garázsba mentek, a kutyabaszó kiugrott a kerítésen, és felszívódott.
 
- Pötyi! Pötyi! – mondogatta a lány ajtónyitáskor. A kis csivava ugyanis mindig az ajtóban szokott ugrálni. Most nem.
- Hol vagy Pötyi, megjöttünk!
A kis Pötyi egy szék alatt ült, és félve dugta ki az orrát. Robi és Adri nem is sejtették, hogy maga a lakótelepi kutyabaszó itt tartózkodott a házukban pár másodperccel ezelőtt, és épp a kutyájukat akarta megerőszakolni, amikor megzavarták.
 
Szegény Pötyi, ő meg nem tudta elmesélni minek volt kitéve. Ezt most megúszta, de a következő heti kutyapszichológiai foglalkozást már nem.
Robi és Adri elvitték megint, és otthagyták. Amikor becsukódott az ajtó utánuk a kutyapszichológus ismét szótlanul ült egy percig. A kutya meg bebújt a kanapé mögé. Majd az egy perc leteltekor a dr. Eper felállt, és szónokolt a kutyának.
- A mai foglalkozásunk a szexuális dominancia körül fog forogni te féktelen állat! Először is elfoglak.
A csivava próbált elfutni, de a férfi megint elfogta a pokrócos módszerrel.
- Igen, megvagy te kis csivava! – mondta, és megint leszorította a padlóra mint a múltkor, egész addig, amíg a kutya fel nem adta a küzdelmet. Ekkor megragadta a nyakánál fogva, és a fotel támlájához vitte, és lenyomta rá.
- Most megtudod! – mondta a kutyának, majd elkezdett párzó mozgást végezni, a faszát gyorsan nyomkodta a kutyának a nadrágon keresztül. Pont, mint a kutyabaszó tette pár napja. Most a másik kezével már lefelé nyomta a kutyát, miközben még mindig a nyakánál szorította. Közben vadul dry-humpingolta a kis dögöt, vadul nyomkodta neki a faszát. Mintha ruhán keresztül baszta volna.
- Igen, te féktelen kutya! Igen, te féktelen kutya! Most megtöröm a szexuális hatalmadat! Most nem az ember lesz a számodra a szexuális tárgy, a szexuális préda! Elveszem a kedvedet attól, hogy embereket használjál a szexuális céljaidra, te féktelen kutya!
Utána felnyalábolta a kis dögöt, és átvitte az ágyhoz. Két kézzel szorította a csivava nyakát, és ráfeküdt, úgy hogy a fasza a kutyára nyomódott. Pont, mint a kutyabaszó tette pár napja.  Egész testsúlyával préselte bele a kutyát az ágyba, majd egyre gyorsabb párzó mozdulatokat végzett. A kutya próbált volna szabadulni, de nem tudott. A kezek erősen szorították a torkát, örült, ha levegőt kapott, és a férfi is egész testével beborította, és rugózva nyomta bele az ágymatracba. A kutyapszichológus meglepődve vette észre, hogy merevedése lett. Nem is sejtette, hogy valaki pár napja pont ezt tette a csivavával.
Visszavitte a kutyát a padlóra, de továbbra is egy kézzel szorította le a nyakánál fogva. A másikkal a szövetnadrágját gombolta ki, és elővette a nemi szervét. Majd a szabad kezével jól körbedörzsölte.
- Egy hétig nem mostam meg, te büdös kutya, mert tudtam, hogy jössz. És most szagold! Szagold! Szagold! Szagold! – mondogatta, miközben a mosdatlan faszos kezét a kutya orra elé tartotta, majd a kutya orrára dörzsölte. – Szagold, szagold, szagold!
- És most jön a nagy finálé, te féktelen állat! Meg kell tennem! – mondta, és orvosi vizsgálókesztyűt húzott. Ismét leszorította a csivavát, és a jobb kezének a mutatóujját a csivava valagához tette.
- Elveszem a kedved mások szexuális dominálásától, te vad, féktelen állat! – mondta, és benyomta az ujját két ujjpercre a csivava seggébe. A csivava felvonyított, és vadul kapálódzott, próbált szabadulni, de a kutyapszichológus a szabad kezével a nyakánál fogva szorította, és a térdével is lefogta. Majd kijjebb húzta az ujját egy ujjpercre, és visszanyomta kettőre. És még egyszer. És még egyszer.
- Te féktelen kutya! Te féktelen kutya! Te féktelen vad kutya! – hadarta közben. – Most elengedlek, elfoglak, és újból megteszem veled.
 
A csivava rögtön elpucolt volna, de a férfi visszarántotta, és ismét leszorította. És megint a csivava seggébe nyomta az ujját. Be és ki. Be és ki.
- Most megkapod a szexuális dominanciát, te féktelen állat, elveszem a kedved tőle!
 
És most képzeljük el a neves kutyapszichiátert. Képzeljük el, ahogy a fekete kanapé előtt fél térdre ereszkedve szisztematikusan nyomkodja a jobb mutatóujját egy leszorított, mozgásképtelenné tett csivava végbélnyílásába. A fekete szövetnadrágjába húzott ciklámenpiros inge egy kissé meggyűrődött, ahogy az öv szorítása meglazult, a nadrág cipzárja lehúzva. A bal kezével a csivava nyakát szorítja, a jobb térdével meg nyomja le a kutyát.  Hát nem ilyen egy igazi kutyapszichológus?
 
És bár ez nem volt benne az előzetes kezelési tervben, úgy döntött, hogy ráveri a faszát a kutyára. A jobb kezével továbbra is a földre szorította a kis védtelen csivavát, a ballal pedig maszturbálásba kezdett. Ráverte a faszát a magatehetetlen kutyára, és a gecit jól belekeverte a bundájába az oldalánál. Majd lejjebb tolta a nadrágját. Megragadta a csivavát, felemelte és beletörölte a seggét az eb hátába. Jó sokáig huzogatta ott a dögöt.
- Most jól összeseggszagozlak, te féktelen állat, most majd jól megtanulod. Ha haza is mész, a mosdatlan seggszagomat fogod magadon érezni mindenfelé! Elveszem én a kedvedet!
 
Majd miután ezzel is végzett elengedte a kutyát, felhúzta a nadrágját, eligazította és visszaült az íróasztalához. Még tíz perc volt hátra. Kilenc percig szótlanul ült, a kutya pedig a kanapé mögé húzódott. Elábrándozott arról, hogy a kutya alá szigetelőszallagozhatna egy vibrációs művaginát. Majd felállt, elővette a rozsdamentes acél etetőtálat, kibontott a csivavának egy zacskós tápot, és letette az ajtó mellé. A csivava nem mert odamenni. A kutyapszichológus aztán behívta Robit és Adrit, átvette az ötezer forintot a foglalkozásért (szegények, ha tudták volna, hogy miért fizettek…) majd közölte velük, hogy egyenként szeretne beszélni velük, először Adrival.
Sematikus, sablondolgokat mondott neki. Majd Robit kérette, és Adri várakozott kint a kutyával.
Keresztkérdések özönét zúdította Robira, aki kénytelen kelletlen beismerte, hogy ki nem állhatja a csivavát. Majd elpanaszolta minden baját.
Meggyes professzornak végig igaza volt!
Aztán a kutyapszichológus beszélni kezdett. Beszélt a kancsivavák természetéről, a lakásba vizelésről, mint a hatalom kifejező eszközéről, rávilágított, hogy uralja a kutya a nővel való kapcsolatát, hogy uralkodik a barátnőjén, hogy képzeli magát hatalmas rettenetes állatnak, honnan táplálkozik a féktelen viselkedése, és beszélt a csivava szexuálisan domináns viselkedéséről. Robi megigézve hallgatta a szakembert.
Majd ő is távozott a rendelőből, mert megérkezett a következő páciens, a díjnyertes máltai selyemkutya.
 
- Jöjjön be kérem, és hozza a kis Bimbit is. – mondta a kutyapszichológus a kint várakozó harmincas nőnek. A nő besétált a kutyával.
- Üdvözlöm. – mondta a férfi, és megigazította a lecsúszott szemüvegét. – Mi a panasz, esetleg egy újabb versenyre való felkészülés?
- Nem. – mondta a nő nagyon halkan, és egy könnycseppet morzsolt el a szeme sarkából. – A kis Bimbit megerőszakolták.
- Tessék?
- Megerőszakolták a kutyámat.
- Ez borzasztó. – mondta a kutyapszichológus, mintha nem ő lett volna, aki negyed órával ezelőtt egy védekezésképtelenné tett csivavát maszturbált össze.
- Épp sétáltattam. Kivittem a tó partjára, és akkor ugrott elő egy hajléktalan férfi. Kést rántott elő, és a Bimbi torkához szorította. Rám parancsolt, hogy dobjam a mobiltelefonomat a tóba, és egy szót se merjek szólni, mert elvágja a kutya torkát. – sorolta a nő már zokogva. – És utána megerőszakolta. Az a mocskos állat megerőszakolta a Bimbit! Én meg csak álltam tehetetlenül, és végig kellett néznem mit művel az az állat. Ott erőszakolta guggolva a bozótos takarásában a kutyámat, és egy konyhakést tartott a torkához. Közben valami zagyva őrültséget ordibált. Hólololololoj.
- Értem. Ez szörnyű. – válaszolta dr. Eper.
 
- A kis Bimbi most teljesen letargikus, ki van borulva. Fél mindenkitől.
- Egy ennyire traumatizált kutya kezelése sem reménytelen. Sok türelemmel, szeretettel, figyelemmel és foglalkozással kivitelezhető. – mondta a kutyapszichológus. - Javaslom, hogy kezdjünk is bele az első foglalkozásba…
Adri hazafelé végig beszélt valamiről, a csivava az ölében ült, és bámult, Robi viszont alig figyelt, elveszett a gondolataiban.
Ez a rohadt csivava szexuálisan dominálja a barátnőmet! Tehát szexuális féltékenységből harap belém egyfolytában. Azért nem lehet egyedül hagyni sokszor, mert nem engedi, és azért hugyozik össze mindent, mert a felségterületének érzi, és így jelöli ki az ő felségterületét, megmutatva nekem, hogy ki a férfi a házban! A rohadt dög!
Dúlt-fúlt magában. Most már tudja, hogy a kutya végig kettejük közt állt. És azt is, hogy mit kell tennie. Csak maradjon egyedül a kutyával!
 
Normálisan élték tovább az életüket. Amikor Adri otthon volt, Robi csak egy kicsit volt erélyesebb a kutyával. Viszont amikor Robi kettesben maradt a csivavával…
„A csivava a hatalma kifejezéseképp hugyozik össze vissza a lakásban. Ezzel jelzi, hogy a levizelt tárgyak az ő tulajdonát képezik. Mutassa meg a csivavának, hogy ő meg az ön tulajdona! És hogy hogyan? Hát…”
Megfogta a csivavát a grabancábál fogva, és bedobta a fürdőkádba. És levizelte. Ráhugyozott a csivavára! Amikor a kis patkányképű dög kiugrott volna, lábbal segítette vissza.
Rendszeresen a földre is nyomta, úgy ahogy a kutyapszichológus mondta neki. Egy kézzel nyakat szorít, másik kézzel lepasszíroz, egész addig, amíg a kutya ellenállása megszűnik.
És láss csodát, a kis csivavakutya kevésbé lett agresszív. Szívesebben tartózkodott a székek alatt, mint Robi közelében. A megharapásáról már nem is mert ábrándozni. De azért sok idegesítő viselkedést megtartott, például a beszarást és bepisálást, az idegesítő vonyítást, amikor Adri elmegy otthonról.
Hosszútávon a kapcsolatuk is ráment volna a csivavára, mert Robi úgy másfél év múltán totál megelégelte volna.
 
Robi és Adri mégis összeházasodtak. Ahogy mindenki várta a környezetükben. Dominikára mentek nászútra két hétre, lett két szép gyerekük, egy fiú és egy lány, és végül boldogan éltek, míg meg nem haltak. Boldog házasságukat nem is tudják kinek köszönhetik, fogalmuk sem volt róla, hogy az eset után két héttel ismét óvatlanok voltak, és nem zárták be az ablakot. A kutyabaszó meg besurrant, és úgy megbaszta a kis csivavakutyát, hogy az beledöglött.
 

*

 
(utószó, a szerző megjegyzése)
A kutyapszichológus befejezése után megnéztem egy két témába vágó videót a youtube-on. A kutyadoki és bandita a csivava videó volt az egyik magyar szinkronnal. Mennyire igazam volt végig! Egy egyedülálló anya vett egy csivavát a fiának, aki átvette a hatalmat a család felett. Egy igazi acsarkodó, harapós dög lett. Mindenkire rátámadna, és mindenkit megharapna a nőn kívül. A nő viszont száz százalékos védettséget biztosított neki, a csivavát érinthetetlenné tette, hozzányúlni sem volt szabad a tomboló kutyához, még a saját kölykét is odadobja a csivava prédájául. Had harapja csak a kis kutyuli! A gyerek már szabadulna a csivavától. Egyfolytában a nő ölében ült a fostos dög a műsor alatt, onnan acsarkodott, és fúrta a fejét a nő lábai közé. (Vajon élvezte ezt a nő? Felizgult e vajon, és a kutya kiszagolta a tüzelő pináját?) Milyen undorítóan acsarkodott az a kibaszott dög! Ha át tudtam volna nyúlni a képernyőn, úgy basztam volna földhöz, hogy már azelőtt megdöglött volna, mielőtt elkezdtettem volna a szisztematikus betörését. Már akkor felmértem a helyzetet. A csivava lett az első számú alfahím, amivé a nő emelte. És a nő, az a kurva, az a kibaszott mocskos kurva a szuka. A kutyának a szukája, a ribanca! A csivava az alfahím, az ő kanja, az ura. A gyerek már szabadulna a csivavától, de az anya már a kutyát is a fiának, a saját gyerekének tekinti. A kedvesebbik gyerekének. A nő önként a srác meg kényszerűségből a csivava behódolt szolgája. De meg is érdemelte a sorsát, mert sosem vette át a hatalmat egy másfél kilós ugatópatkánytól. Belerúghatna akkorát, hogy az ocsmány féreg a saját pisájában csússzon a sarokba, és akkor…. Oh, nem is folytatom. De ő e helyett behódolt a csivavának. Ott éltek magányosan, mert a csivava minden ismerőst, és barátot elmart már onnan. Ó, ha elkaphattam volna azt a kutyát! Csak kettőt lépnék felé, és ráordítanék, hogy rettegne rögtön. A Meggyes professzor és a kutyapszichológus szájába adott szavak mind igaznak bizonyultak utólag! Ó az a vad, féktelen csivava! Kontroll, erőszak, uralkodás, és szexuális dominancia. Minden megvolt! És akkor a címbéli kutyadoktor azt mondta a nőnek: „Ön a szukája!”
Igen! Megmondtam! Már a szakember előtt! A férfi leült a nő mellé, a féktelen csivava rögtön nekiugrott, hogy harapja. A férfi csak megérintette a könyökével, már vinnyogva ugrott le és menekült. A nő már rögtön pánikban: „Vinnyogott, vinnyogott!” Majd mondta a fickónak, hogyha a csivava harapni akar valakit, arrébb is lehet ám húzódni. A büdös kurva! Hogy féltette a kanját! Meg lennék lepve, ha a kutya még nem verte volna rá a faszát. Arra bezzeg szarik, hogy ez az undorító genetikai selejt korcs állandó jelleggel a saját gyerekét harapná. Valaki megbasznhatá a nőt a pórázra kötözött csivava szeme láttára (ez dr. Eper szerint pont megfelelő bevezető terápia lenne a kutya részére), utána meg a nő előtt basznhatá a földhöz lendületből ezt a gusztustalan lényt.

A csodálatos kutyadoki s06e13 első 13 perc
A két csaj hiába fotómodell, nincs faszi akinek kellenének a csivavájuk miatt. Kinek is kellene egy kutyabuzi ribi. Az agresszív csivava uralja őket. A csodálatos kutyadoki helyett feleannyi idő alatt is betörném a kis undormányt, még ha bele is döglik.

A következő videó angol nyelvű, Luigi&Yoshi: Agressive chihuauas
Ahogy a kutyatréner belépett a házba a két szardarab rögtön ugatásnak csúfolt idegesítő vinnyogásba és acsarkodásba kezdett. A kutyatréner zsákutcába terelte az egyik ugatópatkányt. Mondta, hogy el kell venni a személyes terüket. Aztán elfektette a dögöt. A nyakánál fogva fogta. Igen! A kutyapszichológus is pont ezt tette! Meg én is a kis csivavakutyával pár hónapja.

Chihuaua Blade needs the dog whisperer help: Egy újabb undorító csivava, ami egy család felett uralkodik. Ha valakinek bármi kétsége lenne, hogy ezek a gusztustalan állatok a patkánnyal vannak keresztezve, az Blade kutya látványától rögtön eloszlik. Az undorító féreg a nő karjaiból acsarkodik az érkező kutyatrénerre. A gyerekek is mesélik, hogy hol harapta meg már őket ez a féktelen, vad, domináns kis szardarab. Az evolúció ember általi megcsúfolása, hogy ilyen állatot tenyésztettek ki.

 
Néhányan viszont tudják mi a teendő ezekkel a szaros ugatópatkányokkal:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3208527/Goodnight-sweetheart-Young-woman-s-heartbreak-boyfriend-accused-kicking-beloved-pet-Chihuahua-death-went-buy-KFC.html

 VÉGE

(a lakótelepi kutyabaszó ezúton mond köszönetet a karácsonyi átlag feletti látogatottságért)

Szólj hozzá

kutyapszichológia csivava szobakutya selyemkutya kutyapszichológus kutyabaszó