2016. júl 11.

Kilencedik fejezet: Elmélkedés a kutyabuzikról

írta: Vaufakisz
Kilencedik fejezet: Elmélkedés a kutyabuzikról

A lakótelepi kutyabaszó

 

 

Kilencedik fejezet:

Elmélkedés a kutyabuzikról

 

Igen, ti kutyabuzik, a kibaszott kutyáitok szexuális alárendeltjei! Igen, igen… Pontosan tudom! Pontosan tudom mit műveltek szobakutyatartás címén. Megnézek egy két youtube videót, és látom. Jajj, de aranyos cuki kis csivavakutyusok, ott kergetőznek, és farkcsóválva játszanak a parkettán. Ja, és hogy az egyik cuki kis apró csivavakutyuli futtában megáll az ágy mellett, és felemelt lábbal oldalbahugyozza? Oda se neki, videózz tovább. Egy átlagembernél talán kiverné a biztosítékot, ha egy állat az ágyára hugyozik, de a kutyaszar, kutyapisa, kutyaszőr, és kutyageci imádó kutyabuziknál ez természetes. Ahelyett, hogy elkapta volna a kibaszott dögöt, ötször beleverte volna az orrát a lehugyozott ágyoldalba, ordibált volna vele, és lebaszott volna neki néhány jó nagy pofont, mielőtt végleg kibaszta volna az ajtón kívülre, csak videózott tovább. Ezek szerint náluk természetes, hogy a kis házikedvenc a lakásba hugyozva jelöli ki a területet. És a kutyabuziknak ez fel sem tűnik, még ők tárják a kibaszott, undorító igénytelenségüket az ország világ elé. Jajj de hát az a kis pisimisi a kis kutyimutyiból jött ki, az nagyon cukimuki dolog. A kis kutyuli meg szétszarja, széthugyozza az egész kibaszott lakást. Az orruk már totál hozzászokhatott a lakásnak nevezett bűzlő kutyaól szagához, ahol fetrengenek a kutya mocskában, szőrében, szarjában, pisájában, gecijében. Keresnivalójuk sem lenne a dögöknek bent a lakásban, nemhogy a megvetett ágyakban dögledezni.

(0:14-nél látható a kanapé lehugyozása)

 

Ó, és mennyi videó van, ahol a rohadék kis csivavák a gazdájuk testrészein élik ki a szexuális vágyaikat. Azok meg hagyják. Hagyják, hogy a gusztustalan csivava bassza a karjukat, vagy a lábfejüket, és jól televerje kutyagecivel őket. Direkt tartják az omniózus testrészeiket a kibaszott kutyájuk számára! Jól elkuncognak rajta, levideózzák, és föltöltik a youtube-ra, hogy jajj, milyen cuki az én kis csivavakutyulim, hát nézzétek, megprütyköli a karomat, vagy a lábfejemet. A kis szarzsákok számára pedig ez nem játék, ez erőszakos közösülés, ez a kőkemény és könyörtelen szexuális dominanciájuk kifejezése. Ó, hogy bassza a kibaszott kutya őket, hogy szorít rájuk a két első lábával, milyen vadul steppeli a gazdit, járatja a faszát a lábfejen, karján. És a sok perverz állat hogy élvezi. A kutyájuk kis ribancává váltak, a törpekutya a saját szexuális játékszerévé teszi őket, a szexuális alárendeltjei lesznek a csivavájuknak. Kibaszott kutyák ringyói. Látom, ahogy az űlő csivavagazda a lábfejével izgatja a kutyáját alulról, amíg az be nem gerjed, kanos nem lesz, és jól meg nem bassza a kutyaringyó gazdájának a lábát, meg nem olajozza a lábujjait friss kutyagecivel.

Képtalálatok a következőre: man humps dog"

És ez csak azon szexuális játszadozásaik a kutyájukkal, amit még úgy gondolnak, hogy publikus, hogy vicces megosztani a nagyközönséggel, mert jajj de cuki, hogy a kutya rájuk veri a faszát. Mi lehet az, amit már szigorúan megtartanak maguknak? Orrba szájba kiszolgátathatják magukat a csivaváik szexuális kénye-kedvére, az eb apró kis faszát szophatják, nyalogathatják és fejhetik, a nők szétrakhatják a lábukat a mocskos, undorító, gusztustalan kis csivaváknak a kutyaszőr borította, kutyapisa és kutyageci áztatta ágyukon, és hangosan nyögnek, mikor a büdös kutya vadul veri beléjük a kis csivavapöcsét, és tölti föl őket kutyagecivel???

Ó, igen, tudom én nagyon jól, hogy a szobakutyatartóknál mi folyik. Azt képzelik, hogy a külvilág nem tud a húgyban szarban és kutyaszőrben úszó lakásokról, vagy ha tud is azt természetesnek tartja mindenki, pont mint ők.

 

(ebben a videóban az undorító ocsmány csivava televeri kutyagecivel az undorító ocsmány gazdája párnáját a kanapáén. Illúzióink ne legyenek, az igénytelen kutyabuzi picsa valószínűleg le fogja tenni a fejét a ragacsos kutyagecibe)

 

És akkor megtaláltam azt a youtube videót is, ahol a faszi a rohadt csivavájának veri a faszát! Ott tartja a markát a kis csivava pöcsének, hogy had kefélje. Hogy izgatja a kutya faszát az ujjával közben! Ez már nem lehet igaz! A mocskos faszfej a kutya szexuális szolgája! Végig igazam volt a kibaszott kutyabuzikkal kapcsolatban! Kibaszott undorító népség.

 A kutya a megvetett ágyba hugyozik:

 (tele van a youtube ilyen videókkal is)

 

 

 


 

 

Tapasztalatom szerint az észak-amerikai kontinensen élők a legrosszabbak, az amerikaiak és a kanadaiak. Meglátnak egy kutyakölyköt, elvesztik a fejüket. Puppy, puppy pupyyyy!- visongják. Fogják a kambodzsai falusi utcai kutyát is, ami bolhás és kullancsos és viszik magukkal a szobába, az ágyba aludni. A hülye amerikai picsa meg csodálkozik, hogy bolhás lett! Örüljön neki, hogy a nagy kullancsok nem másztak át belé, meg még ki tudja milyen rovarok, és férgek! A kanadai picsa is rögtön az ágyba vitte a kutyát, mellesleg olyan igényes lány volt, hogy nem volt hajlandó mosdani 4 napon keresztül, mert a bucket shower nem felel meg az igényeinek. Mind a két kurva még rosszabbat is művelt. Tányérokat nyalattak el a kutyákkal. Kambodzsai utcai kutyákkal nyalatták el a tányérokat, amiből mások esznek! Letették őket szépen sorban a porba, a kutyák meg rávetették magukat, és nyalták a tányérokat. Kibaszott igénytelen undorító ocsmány ribancok! Hányni tudtam volna tőlük, mindkettőtől!

 

 

Itt jegyezném meg, hogy a nyugati nők (nyugat-eu, usa) elég igénytelenek lehetnek, mert tényleg nem mosdanak. Egy hét mosdatlanul az semmi nekik, még trópusi éghajlaton is. Ha nincs zuhany, nincs mosdás! Közben zuhanyról meg nyugati fürdőszobáról ábrándoznak, de mosakodni nem mosakodnak, ha merni kell magukra a vizet, mert az olyan izééé. Ja, és természetesen a távol keleten sokuk megtalálja a maga mélyen elveszett hippi énjét meg a buddhista-spiritualista és yóga iránt érdeklődő énjét, és egy ihletett tetoválásra is elég nagy az esély, de ez itt most mellékes.

Bő egy éve is láttam ilyen kutyabuzi esetet, épp vacsoráztam amikor egy ifjú nyugati pár a tányérjaikat nyalatták el a kóbor kutyákkal. Az volt az első eset, hogy ilyesminek a szemtanúja voltam. Undorító volt, ahogy a kutyák nyalták a tányérokat, amikből mások fognak enni. És hogy nyalatták velük, a kibaszott igénytelenek!

Ilyenek ezek a kutyabuzik.

 

 

 

VÉGE

 (a kutyabaszó most egy kis szünetre vonul, az új történet valószínűleg 2017 januárjában jön. Címe a Kutyapszichológus, és elég fajsúlyosan beteg sztori.)

 

Szólj hozzá

csivava szobakutya kutyabuzi kutyabaszó